KONYA / SARAYÖNÜ - İsmail Kara Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 nisan  öğrencilerimizin ve  velirimizin katılımı ile coşkulu şekilde kutlandı

Mrt

Organizasyonda küçükler kız futbol kategorisinde Sarayönü İsmail Kara Ortaokulu, üçüncü oldu. Konya Büyükşehir Stadı yanındaki sentetik sahada oynanan üçüncülük maçını 4-0 kazanan Sarayönü ekibi, üçüncülük sevinci yaşadı.İlçelerden katılım sağlayan tek takım olan Sarayönü İsmail Kara Ortaokulu’ndan yapılan açıklamada, sporcu, öğretmen ve idareciler tebrik edildi.Öte yandan Yusuf Çelik yönetimindeki kız futbol takımı, Konyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Konya Büyükşehir Stadı’nı da gezdi. Müzeye ve soyunma odalarını gören ve büyük heyecan yaşayan öğrenciler, keyifli bir zaman geçirdi.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz #BizimOkulumuz Projesi kapsamında, İSMAİL KARA ORTAOKULU olarak belirlenen hedefler doğrultusunda fiziki ortam iyileştirmelerine devam ediyoruz..

Ock

Değerler Eğitimi "ÇEDES" Projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı kuş yuvaları.

Ock

BizimOkulumuz projesi kapsamında okul koridorumuz "Matematik" ile güzelleşti..

CUMHIRİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMIUZDA COŞKU İLE KUTLANDI

Ekm